Pokémon GO krijgt ook dit jaar een Halloween-evenement

03 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-halloween

In de maand oktober vieren steeds meer mensen Halloween. Ook trainers binnen de game Pokémon GO krijgen ermee te maken. The Pokémon Company heeft namelijk laten weten dat er een speciaal evenement georganiseerd zal worden dit jaar.

Halloween in Pokémon GO

Later deze maand zul je in Pokémon GO te maken krijgen met een speciaal Halloween-evenement. Dat heeft The Pokémon Company maandag bevestigd op haar eigen website. Dit is niet de eerste keer dat spelers van dit spel te maken krijgen met een event voor de feestdag. Ook vorig jaar organiseerde het bedrijf een evenement voor Halloween. Destijds kregen trainers meer snoepjes en kwamen bepaalde Pokémon, zoals Gastly en Zubat, vaker voor in het wild. Je weet wel, Pokémon die van donkere en enge dingen houden.

Het lijkt misschien niet zo heel veel, maar dit soort terugkerende evenement zorgen er wel voor dat spelers vaker terugkomen in een game en mogelijk ook meer geld gaan uitgeven. Tegelijkertijd is het echter wel zo dat interesse in deze titel toch langzaamaan is afgezakt, dus moet Niantic Labs, de ontwikkelaar van het spel, wel groots uitpakken om spelers vast te houden. Of dit meteen betekent of we eindelijk die derde generatie Pokémon mogen verwelkomen in Pokémon GO, is nu nog giswerk — maar we komen er snel genoeg achter.

Reacties (0)