‘Pokémon GO krijgt binnenkort nog eens 135 vangbare beesten’

23 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon GO

In de data van de augmentedrealitygame Pokémon GO zijn verwijzingen gevonden naar de 135 Pokémon uit de derde generatie spellen. Dat zijn de games die fans beter kennen als Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire en Pokémon Emerald.

Meer Pokémon onderweg naar Pokémon GO

Mocht je van mening zijn dat er in de techwereld veel informatie vroegtijdig lekt, dan heb je nog geen kennisgemaakt met de gamewereld. Gamers zijn namelijk vaak vindingrijk genoeg om games helemaal uit elkaar te halen en uit te pluizen, op zoek naar nieuwe informatie over hun favoriete games. Die informatie delen ze dan weer met anderen en zo is er een complete community op Reddit ontstaan voor de game Pokémon GO. Daar hebben mensen nieuwe informatie opgegraven over het spel, dat nu te lezen is in de Silph Road-subreddit.

De mensen van Silph Road hebben ontdekt dat er data te vinden is voor 135 nieuwe Pokémon. Dit zijn de Pokémon die fans van de serie beter kennen als de beesten die zijn geïntroduceerd in de derde generatie spellen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire (en later ook Pokémon Emerald). Ook zijn er nieuwe items, zoals een Super Incubator, gevonden en zal er wat veranderen aan het moment waarop Shony Pokémon tevoorschijn komen. Niantic zelf heeft hier nog niets over naar buiten gebracht, maar een aankondiging lijkt aanstaande.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)