Podcast: Deze Week in Tablets #15

06 december 2011 1 Minuut 3 Reacties
tablets-podcast

Het is inmiddels bekend dat de dinsdagavond de avond is voor tablets. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nick van Bitload.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

/p>

Deze week bespreken we onder andere een nieuwe budget tablet en een nieuwe high-end tablet van de Aldi, staan we natuurlijk stil bij de eerste reviews van de ASUS Eee Pad Transformer Prime en bespreken we de eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich tablet die te koop is voor maar 99 dollar. Daarnaast kijken we kort naar de ViewSonic ViewPad 10e tablet, welke we momenteel aan een review onderwerpen, en de CarrierIQ problemen van de laatste dagen. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Reacties (3)