Poco M3-smartphone vanaf 3 december te koop in Nederland

02 december 2020 1 Minuut 0 Reacties
POCO M3

Vanaf donderdag 3 december is de Poco M3-smartphone officieel verkrijgbaar in Nederland, voor een prijs vanaf 129 euro.

Poco M3 komt naar Nederland

Vanaf morgen is het mogelijk de Poco M3-smartphone van het onafhankelijke smartphonemerk Poco te koop in Nederland. Het persbericht benadrukt de onafhankelijkheid, omdat de smartphoneserie eerst onderdeel was van Xiaomi. De M3-telefoon heeft onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 662, evenals een batterij met een groot vermogen van 6000 mAh. Daarnaast is er een driedubbele cameramodule, met een hoofdcamera die beschikt over een 48 megapixelsensor. Voorop zit een groot beeldscherm met een fhd+-resolutie.

De telefoon wordt tevens in opvallende kleuren uitgebracht, namelijk Cool Blue en Power Black. Bovendien is het zo dat er een beschermhoes ingebouwd zit, waardoor je daar dus geen omkijken naar hebt wanneer je de smartphone in je broekzak hebt zitten. Daarnaast is het goed om te weten dat de Poco M3 heel licht is en ongeveer twintig procent langer meegaat qua accuduur dan toestellen van vergelijkbare kwaliteit. Verder is het zo dat Android 10 het besturingssysteem is, met daaroverheen de softwareschil MIUI 12.

Prijs en beschikbaarheid

Poco M3 is officieel verkrijgbaar op donderdag 3 december vanaf 13.00 uur op www.mi.com/nl/. Speciaal voor de eerste dag is er een Early Bird-korting van 20 euro. De M3 wordt geleverd in twee varianten: 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte en 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. De eerste versie kost 149 euro (129 euro door Early Bird) en het tweede toestel kost 169 euro (149 door de Early Bird).


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)