Persfoto’s nieuwe Google Nexus 7 gespot, hoge resolutie bevestigd

22 juli 2013 1 Minuut 2 Reacties
Google-Nexus-7-nieuw

De lancering van de nieuwe Google Nexus 7 komt steeds dichterbij. Komende woensdag presenteert Google hoogstwaarschijnlijk de nieuwe tablet met hoge resolutie display en krachtige quadcore-processor. Vandaag zijn de eerste persafbeeldingen reeds opgedoken.

Sinds halverwege vorige week zien we heel wat interessante informatie over de tweede generatie Nexus 7 voorbij komen. Zo verscheen de tablet reeds in een video, werden de belangrijkste kenmerken in een screenshot getoond en lekte de prijs van 229 dollar al uit. Vandaag zijn via het Twitter-account van evleaks ook bovenstaande persafbeeldingen gelekt waarin de tablet in volle glorie te zien is.

Daarnaast heeft Phonearena een screenshot van een reclamefolder van de Amerikaanse winkelketen Best Buy in handen gekregen waarin de prijs van 229,99 dollar voor de 16GB-versie bevestigd wordt. Ook wordt bevestigd dat de tablet beschikt over een hoge resolutie display van 1.920 bij 1.200 pixels en twee camera’s. De 32GB-versie krijgt waarschijnlijk een prijs van 269,99 dollar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

delacosa

delacosa
22 juli 2013 om 11:43

Ongelooflijk wat een mooie specs voor zon lage prijs. Zo zie je wat de rest van de tablet fabrikanten ons troep verkopen (Apple niet meegerekend ) .

Had de 3g versie nu maar ook een telefoonfuctie .

Nice work google

Inloggen
delacosa

delacosa
22 juli 2013 om 11:49

Deze killer niet alleen de ipad mini…..maar hij RAPED hem!!!!!!

Inloggen