Persafbeeldingen Samsung Galaxy Mega 7.0 gelekt

01 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Mega-6-3

In China is vandaag een afbeelding opgedoken waarin we mogelijk de Galaxy Mega 7.0, een phablet met een display van 7-inch, voor het eerst zien.

Samsung heeft met de Galaxy Note-serie een aantal van de meest populaire phablets, maar vorig jaar bracht de Koreaanse fabrikant nog grotere modellen uit in de Galaxy Mega-serie. Toch kan het nog groter want Samsung lijkt binnenkort een Galaxy Mega phablet met een formaat van 7-inch uit te brengen.

In China is vandaag een afbeelding opgedoken waarin we mogelijk de Galaxy Mega 7.0 voor het eerst zien. De phablet, een smartphone die qua grootte van het display richting een tablet gaat, in de afbeelding is voorzien van China Mobile-branding dus wellicht wordt het toestel met name op de Chinese markt gericht. Echter, de Galaxy Mega 7.0 is ook bij de Amerikaanse FCC opgedoken dus een lancering in de VS lijkt ook op de planning te staan. De phablet in de afbeelding beschikt over een speciale beschermende case.

Over de specificaties is nog niks bekend maar kijkend naar de eerder gelanceerde Galaxy Mega 6.3 hoeven we geen high-end specificaties te verwachten. Volgens de bronnen van GSMArena krijgen we de Galaxy Mega 7.0 op 12 juni te zien. Die dag houdt Samsung een groot persevenement in New York waar de inmiddels veelbesproken Galaxy Tab S tablets met amoled-display gepresenteerd worden.

Reacties (0)