Persafbeelding HTC One Max phablet gelekt

12 augustus 2013 1 Minuut 1 Reacties

Vorige week doken er diverse foto's op waarop we mogelijk een eerste indruk kregen van HTC's eerste phablet, de HTC One Max. Vandaag is ook de eerste persafbeelding van de 5.9-inch phablet gelekt.

Vorige week doken er diverse foto’s op waarop we mogelijk een eerste indruk kregen van HTC’s eerste phablet, de HTC One Max. Vandaag is ook de eerste persafbeelding van de 5.9-inch phablet gelekt.

De inmiddels befaamde lekker evleaks heeft dit weekend een persafbeelding van van de HTC One Max verspreid. Hieruit kunnen we opmaken dat, zoals eerder aangegeven, de phablet veel overeenkomsten vertoont met de HTC One, het vlaggenschip van de fabrikant, en de kleinere One Mini.

Over de specificaties is nog niets bevestigd maar de verwachting is dat de phablet beschikt over een 5.9-inch display met een Full HD resolutie, een Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.2GHz, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen kan uitgebreid worden middels een microSD-kaartlezer. Ook zou het toestel voorzien worden van een 4 megapixel camera aan de achterzijde en Android 4.3 Jelly Bean software met daar overheen de HTC Sense 5.1-interface.

De verwachting is dat HTC de phablet officieel aankondigt tijdens IFA 2013, een grote beurs die begin volgende maand van start gaat in Berlijn. Om de presentatie kracht bij de zetten is HTC een samenwerking aangegaan met Robert Downey Jr. Hij zal de komende twee jaar het gezicht van HTC zijn wanneer het aankomt op de promotie van nieuwe toestellen.

Reacties (1)