Paus krijgt ‘katholieke tablet’ van vriend CEO Biblezon

23 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
Paus tablet

Paus Franciscus heeft van een vriend van de CEO van het bedrijf Biblezon een 'katholieke tablet'  gekregen. Vol met apps die uitsluitend op het katholieke geloof zijn gericht. De kerkvorst schijnt er verguld mee te zijn.

Biblezon is the First Catholic Tablet that will help you focus on your Catholic Faith. It is safe, secure and Holy. No Distractions! (Wi-Fi required)

Digitale kerk in zakformaat

De Biblezon-tablet is een 7-inch apparaat. Op de achterkant staat standaard een afbeelding van een heilige. Zet je de tablet aan, dan kom je in een soort digitale kerk terecht. Het exemplaar dat aan paus Franciscus is overhandigd, heeft de afbeelding van hemzelf op de achterkant. De paus is een erkend tabletgebruiker. Onlangs veilde het Vaticaan een iPad die door de paus was gebruikt. De opbrengst was voor een goed doel.

‘Veilig en heilig’

Biblezon bestaat al een tijdje. De katholieke tablets – ze zijn er ook speciaal voor kinderen – kosten rond de honderd dollar en helpen de gebruiker om zich geheel te richten op het katholieke geloof. ”Hij is veilig en heilig. Geen afleidingen! Biblezon is de eerste katholieke tablet die je helpt te focussen op je katholieke geloof.”

Bijbel

De Biblezontablet bevat standaard de bijbel, catechismus, dagelijkse voorlezingen, de liturgie van de uren, gebeden, de rozenkrans, de heilige van de dag, de liturgische kalender, een gids voor de biecht en een speciale downloadwinkel om nog meer katholieke content te downloaden.

Reacties (0)