Pathé vernieuwt apps voor Android en iOS

25 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Pathe-app

Pathé heeft zijn apps voor Android en iOS vernieuwt. De bioscoopketen maakt vandaag bekend de nieuwe Android-app op 10 maart al stilletjes gelanceerd te hebben en vandaag de apps voor de iPhone en iPad beschikbaar te stellen.

De nieuwe apps vervangen de Pathé Mobiel-apps en bieden volgens Pathé de mogelijkheid snel en eenvoudig tickets te kopen en informatie over films te bekijken. Daarbij zijn de apps nu geoptimaliseerd voor weergave op tablets. De app biedt de app een overzicht van het actuele filmaanbod van alle Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Daarnaast kunnen gebruikers de app personaliseren door Mijn favoriete films en Mijn bioscopen in te stellen. Pathé wil hiermee sneller en eenvoudiger relevante film- en bioscoopinformatie beschikbaar stellen. In de app kan afgerekend worden met iDeal, PayPal, Creditcard en de Pathé Giftcard en met de Pathé Unlimited Card (Gold) en Pathé Film Voordeelpas. Ook is er de mogelijkheid om in te loggen met een Facebook- en Mijn Pathé-account. Gekochte tickets kunnen gedeeld worden via Facebook en NFC.

De Android-app is op 10 maart al gelanceerd. Pathé noemt het een soft-lancering, wat inhoudt dat de app zonder officieel bericht uitgebracht is om vervolgens de app aan de hand van feedback te verbeteren. De iOS-app is sinds vandaag gratis te downloaden voor de iPad en iPhone.

Pathé


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)