Outlook op iOS ondersteunt nu Touch ID-beveiliging

14 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-outlook-dec

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de iOS-versie van zijn e-mailapplicatie Outlook. De update voegt ondersteuning voor Touch ID toe. Zelfs de eigen Mail-applicatie van Apple biedt deze ondersteuning niet aan.

Open je mail in Outlook met Touch ID

Microsoft heeft onlangs een update uitgebracht voor zijn eigen e-mailapplicatie, die op meerdere platformen draait: Outlook. De geüpdatete app is de iOS-versie van de mailapp. De update voegt ondersteuning toe voor Touch ID, zodat jij alleen je e-mail kunt inzien. Daarmee is de Outlook-app de eerste van de grote e-maildiensten op het platformen die Touch ID ondersteunt – en dan rekenen we Mail van Apple en Gmail van Google ook mee. Je kunt Touch ID instellen door naar de instellingen van de applicatie te gaan en de juiste toggle aan te zetten.

Binnen Outlook heb je ook de mogelijkheid om bestanden te versturen met Dropbox en OneDrive (dat zijn cloudopslagdiensten) en je agenda in te zien, zonder dat je de app verlaat – ook deze functies zitten nu veilig verborgen achter je vingerafdruk. Mocht je nu wat meer geïnteresseerd zijn in de e-mailapp van Microsoft, dan is het goed om te weten dat je er ook je mail van andere diensten mee kunt binnenhalen en versturen, waaronder Yahoo! Mail, iCloud en Gmail. Je vindt de Outlook-app van Microsoft via de onderstaande downloadlink in de App Store.

Microsoft Outlook

Reacties (0)