‘Opvouwbare smartphone van LG wordt in januari gepresenteerd’

31 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-foto-9

Volgens de bekende lekker Evan Blass van EVLeaks zal LG een opvouwbare smartphone tijdens de CES 2019 in januari presenteren. LG heeft hierbij fikse concurrentie van Samsung, terwijl ook andere fabrikanten als Huawei en Lenovo een opvouwbare smartphone op de markt willen brengen.

De strijd om de opvouwbare smartphones lijkt echt te zijn losgebarsten. Diverse fabrikanten gaan de strijd met elkaar aan om als eerste fabrikant een opvouwbare smartphone op de markt te brengen. Samsung lijkt op dit moment de beste papieren te hebben met een mogelijke presentatie later dit jaar, maar volgens Evan Blass van EVLeaks gaat LG in januari hun eigen opvouwbare smartphone presenteren tijdens de CES 2019 in Las Vegas.

Hoe de opvouwbare smartphone eruit komt te zien en wat deze gaat kosten is op dit moment nog niet bekend. Van de opvouwbare smartphone van Samsung weten we iets meer. Deze zou dienst doen als smartphone en als tablet. Opengeklapt is het een tablet, terwijl het externe scherm er dichtgeklapt voor zorgt dat je dit model als smartphone kunt gebruiken. De mogelijkheid is dat Samsung dit model gaat presenteren tijdens de Samsung Developers Conference dat op 7 en 8 november plaats zal vinden. Mocht dit niet worden gehaald, dan lijkt de CES 2019 een goed alternatief te worden voor het Zuid-Koreaanse bedrijf. Huawei wil de strijd ook aangaan, maar lijkt pas in de zomer van 2019 met een opvouwbaar model te komen, terwijl Lenovo ook bezig is met de ontwikkeling van een opvouwbare smartphone.

Advertentie

Gelimiteerde oplage met zeer hoge prijs

De verwachting is dat de smartphone van LG in een zeer gelimiteerde oplage op de markt zal verschijnen. De prijs van de opvouwbare Samsung-telefoon zou rond de 2000 dollar liggen, dus verwacht een vergelijkbare prijs voor het opvouwbare model van LG.

Reacties (0)