‘Opvouwbare Samsung Galaxy X gaat 1.600 euro kosten’

15 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Als we de nieuwste geruchten omtrent de Samsung Galaxy X mogen geloven, dan gaat het toestel ongeveer 1.600 euro kosten. Daarnaast wordt beweerd dat het toestel in januari 2019 aan een select gezelschap zal worden gepresenteerd, waarschijnlijk dus tijdens CES 2019.

Samsung Galaxy X met fors prijskaartje – gerucht

Er wordt al maanden geschreven over de opvouwbare Samsung Galaxy X. We moeten het toestel officieel nog gepresenteerd krijgen, en ondertussen blijven de geruchten binnenstromen. Zo wordt er nu beweerd dat het apparaat in januari 2019 aan een selecte groep wordt gepresenteerd en dat de X bijna 1.600 euro moet gaan kosten. Dat laten analisten van Shinhan Financial en Golden Bridge Investment weten tegenover The Korea Times. Mocht dat kloppen, dan wordt dat één van de duurste smartphones van dit moment.

Samsung heeft in het verleden al wel laten weten te werken aan een opvouwbare smartphone, maar heeft verder nog geen details vrijgegeven. Echter, Kim Jang-yeol, hoofdonderzoeker bij Golden Bridge Investment, denkt dat het oled-scherm van de telefoon uitgevouwen 7,3-inch en opgevouwen 4,5-inch groot is. Daarnaast is de verwachting dat de Samsung Galaxy X in november in productie wordt genomen, waardoor een presentatie tijdens CES 2019 in januari tot de mogelijkheden behoort. Samsung heeft hier niet op gereageerd.

Reacties (0)