‘Opvouwbare Microsoft Andromeda verschijnt eind 2019’

03 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-andromeda-concept

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Microsoft aan het einde van 2019 de opvouwbare Microsoft Andromeda uit. Echter, zoals het er nu naar uitziet zal dit niet echt een compact product gaan worden en moet je rekening houden met een log design.

Microsoft Andromeda verschijnt eind 2019 – gerucht

Het opvouwbare apparaat is hot. Niet alleen werken Oppo, Samsung, Huawei, Lenovo en LG aan dergelijke producten, ook Microsoft is hier al maanden, zo niet jaren, mee bezig. Het product wordt voorlopig nog Microsoft Andromeda genoemd, dat een opvouwbare tablet moet worden. Nu is er een nieuw gerucht verschenen over de tablet: het apparaat moet namelijk eind 2019 op de markt verschijnen. Echter, het wordt niet meteen een compact product — gebruikers moeten rekening houden met een grote en logge tablet.

De Microsoft Andromeda moet meer weghebben van een product als Intels dual-screen Tiger Rapids of de Lenovo Yoga Book: het worden dus waarschijnlijk twee verschillende schermen die los van elkaar en samen kunnen werken. Zo zou je het tweede (waarschijnlijk e-inkt-)scherm waarschijnlijk kunnen gebruiken als een toetsenbord. Microsoft heeft niet gereageerd op deze nieuwe geruchten, dus moeten we het voorlopig met deze onbevestigde berichten doen. Hopelijk laat het bedrijf uit Redmond snel meer weten.

Reacties (0)