Opvouwbare iPhone komt waarschijnlijk in 2023 uit

02 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 12 aankondiging logo

Naar verluidt verschijnt de opvouwbare iPhone in 2023. Het toestel moet een scherm krijgen dat vergelijkbaar is met dat van een iPad Mini.

Analist Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple in 2023 zijn opvouwbare iPhone gaat presenteren. De bekende analist heeft in het verleden correcte voorspellingen gedaan aangaande Apples plannen. Naar verluidt wordt het scherm ongeveer 7,5-inch groot wanneer je hem uitvouwt. Voorheen leefde de gedachte dat het scherm even groot als die van de iPhone 12 Pro Max zou zijn. Dat schrijft Macrumors.

Opvouwbare iPhone op komst?

Apple schijnt al een tijdje achter de schermen te werken aan zo’n opvouwbare iPhone, maar tot op heden lukt het nog niet een geschikt design te vinden. Ondertussen scoren concurrenten redelijk goed met hun eigen opvouwbare smartphones. Denk dan aan Samsung, Motorola, Royole en natuurlijk Huawei. Desondanks zijn dit dure telefoons die weinig mensen kopen, en meer bedoeld zijn als producten om aan te tonen dat de technologie bestaat.

Kuo denkt dat het uitgevouwen scherm vergelijkbaar moet zijn met het scherm van een iPad Mini. Ook lijkt Apple nu eenzelfde kant op te gaan als Samsung meteen deed vanaf het begin. Wanneer je het toestel opvouwt, dan is het een (ietwat dikke) smartphone met een scherm voorop. Eenmaal uitgevouwen krijg je toegang tot het grotere scherm aan de binnenkant. Het is vooralsnog niet duidelijk wie de schermen levert; geruchten wijzen op een mogelijke samenwerking met zowel LG als Samsung.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)