Oppo Reno Ace kun je volledig opladen binnen een half uur

18 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Oppo Reno

Volgende maand gaat de Chinese fabrikant Oppo waarschijnlijk een nieuwe smartphone presenteren. Het toestel krijgt de naam Oppo Reno Ace. Veel is er nog niet bekend over het toestel, behalve dat het voorzien gaat worden van 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0.

65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 zal voor het eerst worden geïntroduceerd op de Oppo Reno Ace. Dit toestel krijgt een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh en kun je straks met deze snelle technologie binnen 30 minuten volledig opladen van 0 tot 100. Brian Shen, vice-president van Oppo, heeft een video gedeeld op z’n eigen Twitter-account.

Overigens is dit niet de enige snellaadtechnologie van Oppo. Het bedrijf heeft ook 30W Wireless VOOC aangekondigd. Hiermee kun je draadloos opladen met 30W. Voorheen was draadloos opladen vele malen langzamer dan bedraad opladen. Dat is met 30W Wireless VOOC niet meer het geval. Ook komt Oppo met VOOC 4.0, een snellaadtechnologie dat voor het eerst zal worden geïntroduceerd op de Oppo K5.

Nieuw vlaggenschip van Oppo?

Over de Oppo Reno Ace is nog vrij weinig bekend. Mogelijk gaat het om een nieuw vlaggenschip met een snelle processor. Eerder al kwam Oppo met een hint naar buiten dat een volgend toestel een scherm gaat krijgen met een verversingssnelheid van 90Hz. Het is nog onduidelijk of dit ging om de Oppo Reno Ace. Het toestel zal waarschijnlijk op 10 oktober worden aangekondigd, maar over een eventuele release in Europa is nog niets bekend. Onlangs werd ook de Oppo Reno 2 gepresenteerd.

Bron Oppo Via Engadget

Reacties (0)