Oppo presenteert Find X3 Series met 1-miljard kleurendisplay op 11 maart

01 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Find X3 Series

Oppo heeft vandaag bekendgemaakt dat het de nieuwe Find X3 Series op 11 maart officieel zal lanceren tijdens de Oppo Find X3 Series Launch Event.

Op 11 maart zal Oppo de opvolger van de Find X2 Series officieel lanceren. Welke toestellen officieel gepresenteerd zullen gaan worden is nog niet geheel bekend, maar we weten in ieder geval dat de Chinese fabrikant de opvolger van de Oppo Find X2 Pro (zie foto hieronder) zal presenteren. De Oppo Find X3 Pro moet levensechte kleuren gaan bieden dankzij het 10-bit Full-Path Colour Management System. Niet alleen qua weergave met het 1 miljard-kleurendisplay, maar ook op het gebied van het vastleggen van content, (de)codering en opslag moet Oppo’s Full-Path Color Management betrouwbaarheid bieden als het gaat om kleur.

Het nieuwe vlaggenschip moet hoogwaardig design combineren met de beste technologie. Wederom zijn de camera’s op het toestel erg belangrijk. De Chinese fabrikant belooft om hoge kwaliteit foto’s en video’s te maken in verschillende scenario’s. Deze content wordt op het nieuwe display getoond waarbij resolutie, verversingssnelheid en het hoge dynamische bereik moeten gaan opvallen. Verdere specificaties ontbreken nog, behalve dan dat de Oppo Find X3 zal draaien op de nieuwe Qualcomm Snapdragon 888 met 5g-ondersteuning.

Vier nieuwe smartphones?

We verwachten dat Oppo naast de Find X3 Pro ook een reguliere Find X3 zal presenteren. Ook een nieuwe Neo- en een Lite-versie behoren tot de mogelijkheden, zodat je in elk segment van de markt een toestel uit de Find X3 Series kunt kopen. Je kunt de presentatie van de Find X3 Series op 11 maart zelf volgen via het YouTube-kanaal van Oppo. De presentatie start om 12.30 uur.

Reacties (0)