‘Oppo brengt opvouwbare smartphone in tweede kwartaal uit’

15 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Oppo Find X3 Series

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Oppo in het tweede kwartaal van 2021 een opvouwbare smartphone uit.

Oppo brengt mogelijk in het tweede kwartaal van 2021 een opvouwbare smartphone uit. Dat kan dus al volgende maand zijn, maar ook pas over een maand of drie. Dat meldt een bron op Twitter.

Opvouwbare smartphone van Oppo

Menig fabrikant heeft reeds een opvouwbare smartphone gemaakt. Zo heeft Samsung twee soorten uitgebracht inmiddels, kondigde Huawei de Mate X2 onlangs nog aan en heeft ook Motorola een duit in het zakje gedaan. Oppo heeft zelf nog geen opvouwbare smartphone op zijn naam staan momenteel, maar al wel een model dat je kunt oprollen.

Advertentie

Het account op Twitter dat het nieuws deelt – Digital Chat Station – is doorgaans betrouwbaar. Dit is een welbekend account op Weibo (het Chinese Twitter). In zijn tweet staat alleen dat de fabrikant dus in het tweede kwartaal zo’n soort smartphone uitbrengt. Verder geeft de persoon geen informatie over dat model.

Eerder zei een displayexpert al dat we in 2021 veel opvouwbare smartphones kunnen verwachten. Dat zei Ross Young afgelopen december nog. Oppo zou voornemens zijn maar liefst vier opvouwbare smartphones uit te brengen, is zijn claim, en dat allemaal dit jaar. Mocht dat het geval zijn, dan heeft de fabrikant dit jaar dus nog genoeg in petto.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)