Ook Nokia lijkt te werken aan een smartphone voor gaming

19 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-gaming

Zoals het er nu naar uitziet lijkt Nokia te werken aan een eigen smartphone die is bedoeld voor gaming. Er is zelfs al een teaser verschenen. Smartphones voor gaming lijkt een nieuwe trend te worden, aangezien veel fabrikanten al dergelijke telefoons hebben uitgebracht.

Werkt Nokia aan een gaming smartphone?

De laatste tijd brengen steeds meer fabrikanten smartphones voor gaming uit. Sony deed het jaren geleden al met de Xperia Play, Razer begint binnenkort aan de tweede generatie en ook Honor deed onlangs een duit in het zakje (om nog maar de zwijgen over het aanbod van Republic of Gamers, onderdeel van Asus, en Nubia, onderdeel van ZTE). Smartphones voor gamers zijn hot, mede dankzij het succes van games als Fornite en PUBG. Nu lijkt Nokia ook te werken aan een smartphone voor deze specifieke markt.

Uit het niets is er namelijk een teaser verschenen met daarop de tekst #GameOn. Het is nog helemaal niet duidelijk wat Nokia met deze smartphone gaat doen. Zo weten we nog niets over specificaties en dergelijke en weten we ook niet wanneer die worden aangekondigd door het van oorsprong Finse bedrijf. Wellicht wordt het een nieuwe versie van een bestaande smartphone, maar het kan natuurlijk ook een heel nieuw model zijn. Het wachten is nu op het moment dat de fabrikant zelf meer informatie vrijgeeft over dit product.

Reacties (0)