OnePlus presenteert nieuwe bluetooth oordopjes Bullets Wireless

16 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Bullets_Wireless_06

Niet alleen heeft OnePlus vandaag zijn nieuwe vlaggenschip - de OnePlus 6 - onthuld, ook stapt het bedrijf aan boord van de wereld van bluetooth oordopjes. Vandaag heeft het namelijk de Bullets Wireless gepresenteerd, nieuwe oordopjes die maar liefst vijf uur lang gebruikt kunnen worden na slechts vijf minuten laden.

De Bullets Wireless

De Bullets Wireless bieden een intuïtieve gebruikerservaring, de muziek pauzeert en start automatisch als de oordopjes magnetisch aan elkaar geklikt worden. Volgens Pete Lau, CEO van het bedrijf, is er maar liefst twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de oortjes. “Bullets Wireless zijn een mooie toevoeging aan de OnePlus ervaring met goed geluidsbereik, fast charge technologie en ze zijn waterbestendig,” aldus de CEO.

De Bullets Wirelesss zijn gemaakt van aluminium en daarmee lichtgewicht genoeg om de gehele dag te gebruiken. De oortjes kunnen door middel van magneten aan elkaar gekoppeld worden om verstrengelen te voorkomen. Wanneer ze verbonden zijn met een OnePlus 5/5T of OnePlus 6, pauzeert de muziek automatisch als ze aan elkaar worden gebundeld. Op het moment dat ze van elkaar gehaald worden, speelt de muziek weer verder. In de toekomst zal het dankzij een software-update ook mogelijk zijn om oproepen op te nemen door de earbuds los te halen van elkaar.

Verder heeft OnePlus de oortjes voorzien van de Google Assistant, die met de middelste knop aan de kabel op te roepen valt. Door het gebruik van Qualcomm aptX in combinatie met krachtige hardware bieden Bullets Wireless mooie audio-ervaringen.

Advertentie

De Bullets Wireless zijn beschikbaar voor €79 en zijn vanaf eind juni te bestellen op OnePlus.com.

Reacties (0)