OnePlus-ceo bevestigt bestaan OnePlus 7 Pro met ‘baanbrekend’ scherm

23 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-render-1

OnePlus-ceo Pete Lau heeft bevestigd dat het bedrijf inderdaad werkt aan een OnePlus 7 Pro-versie, die een 'baanbrekend' scherm moet krijgen. Zoals het er nu naar uitziet worden beide versies van de smartphone op 14 mei aanstaande onthuld tijdens een wereldwijde persconferentie.

OnePlus 7 Pro krijgt ‘baanbrekend’ scherm

In een interview met technologie- en cultuurwebsite The Verge heeft OnePlus-ceo Pete Lau het bestaan van de OnePlus 7 Pro bevestigd. Hoewel het gros van de specificaties niet worden genoemd in het interview, staat er wel in beschreven dat het model wordt voorzien van een groot oled-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Dat klinkt als goed nieuws natuurlijk, maar dit betekent helaas ook dat het Pro-model een hoger prijskaartje gaat krijgen dan je tot op heden waarschijnlijk ben gewend van het Chinese merk.

Het oled-scherm van de OnePlus 7 Pro is drie keer zo duur als op andere Android-smartphones. Dat is niet alleen minder fijn voor de doorgewinterde OnePlus-fan, ook is het een riskante onderneming voor het bedrijf — het is nog maar de vraag of fans de hogere prijs ervoor over hebben. Toen Lau het scherm voor het eerst zag, was hij in elk geval flink onder de indruk van de kwaliteit. Ook komt er nog een Pro-model met 5g-ondersteuning, maar daar zal verder voorlopig weinig aandacht aan worden besteed door de fabrikant.

Reacties (0)