‘OnePlus 7T krijgt 90 Hz-scherm en Snapdragon 855+’

29 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
renders-oneplus-7t-afb-4

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de OnePlus 7T een 90 Hz-scherm en de Qualcomm Snapdragon 855+-processor. Daarnaast zijn er meer specs gelekt, waaronder de schermgrootte en de andere specificaties.

Specs OnePlus 7T gelekt – gerucht

De inmiddels bekende, of moeten we zeggen, beruchte, internetlekker Ishan Agarwal heeft specs van de OnePlus 7T online gezet. De beste man laat weten dat zowel de 7T en 7T Pro op 26 september gelanceerd worden. De processor aan boord wordt de Qualcomm Snapdragon 855+. Daarnaast zul je 8 GB aan werkgeheugen krijgen en ofwel 128 ofwel 256 GB aan interne opslagruimte tot je beschikking hebben. Het scherm wordt naar verluidt 6,55-inch groot. Dit wordt een amoled-display met een 2k-resolutie en 90 Hz-verversingssnelheid.

In vergelijking met de OnePlus 6T en OnePlus 7 zou de notch aan de bovenkant iets kleiner zijn. De accu krijgt naar verluidt een vermogen van 3.800 mAh. Achterop treffen we een cameramodule met drie sensoren aan: 48-megapixel, zestien megapixel en twaalf megapixel. Voorop zit in de notch een frontcamera van zestien megapixel. De OnePlus 7T en 7T Pro zouden eerst in India beschikbaar moeten zijn. Onduidelijk is nog of de releasedatum geldt voor de rest van de wereld. OnePlus heeft nog niets bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)