OnePlus 6T Thunder Purple verschijnt aanstaande donderdag

12 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6-thunder-purple

OnePlus maakt maandag bekend dat de OnePlus 6T Thunder Purple vanaf aanstaande donderdag te koop is in Nederland. Je kunt het toestel, met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte, vanaf 15 november kopen op onder meer de website van het bedrijf.

Dit is de OnePlus 6T Thunder Purple

De Chinese fabrikant OnePlus laat maandag weten dat de OnePlus 6T Thunder Purple vanaf donderdag 15 november te koop is in Europa en Noord-Amerika. Deze versie van de smartphone heeft dus geen andere specs, maar wel een ander uiterlijk met een gradiënt die “vervaagt van zwart naar paars” onder de matglazen achterkant, “waarbij de ‘S’-curve over de achterkant raast”. Hiervoor balanceert “het effect van licht op de ruwheid, glans, transparantie en reflecterende eigenschappen van het glas”, laat OnePlus weten in een persbericht.

Deze versie van de OnePlus 6T is vanaf donderdag 15 november dus te koop in Nederland, onder andere via de website van het bedrijf. Het apparaat kost 589 euro. Voordat bedrag krijg je 8 GB aan werkgeheugen, 128 GB aan interne opslagruimte en natuurlijk de Qualcomm Snapdragon 845-processor. Ben je nog niet helemaal overtuigd of je nu OnePlus 6-eigenaar zou moeten overstappen naar de OnePlus 6T (Thunder Purple)? Dan kun je ons vergelijkingsartikel over beide toestellen er nog eens op naslaan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)