OnePlus 5 en OnePlus 5T ontvangen Android 8.1 in nieuwe bèta

12 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus5T

Er zijn nieuwe open bèta's beschikbaar voor zowel de OnePlus 5 als de OnePlus 5T. Deze bèta's voegen een aantal dingen toe, waaronder de nieuwste Android-versie. Android 8.1 Oreo is nu beschikbaar voor de mensen die meedoen met dit bètaprogramma.

Download Android 8.1 voor OnePlus 5 en 5T

Mocht je een OnePlus 5 hebben, dan hebben we goed nieuws. OnePlus heeft namelijk een nieuwe open bèta uitgebracht, die Android 8.1 Oreo met zich meeneemt. Daarnaast brengt Open Beta 6 de beveiligingsupdate van februari met zich mee en kunnen gebruikers rekenen op een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo kun je een telefoongesprek aannemen door het toestel simpelweg op te pakken. Ook zijn er nieuwe stijlen voor de klok op het ambient display en is de gamingmodus verder geoptimaliseerd qua energieverbruik.

Heb je geen OnePlus 5, maar wel een OnePlus 5T? Dan hebben we hetzelfde goede nieuws. Ook deze smartphone mag rekenen op Android 8.1 Oreo middels Open Beta 4. Hoewel het cijfer van de Open Beta’s niet overeenkomen voor beide toestellen, zijn de mogelijkheden die worden toegevoegd wel (vaak) gelijk aan elkaar. Ook de OnePlus 5T mag dus rekenen op nieuwe klokstijlen voor het ambient display, een verbeterde gamingmodus en natuurlijk de beveiligingsupdate van februari. Het is niet bekend wanneer de update naar iedereen komt.

Reacties (0)