De OnePlus 3T wordt binnenkort uit productie genomen

26 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3t-goud

Fabrikant OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 3T binnenkort uit de productie wordt gehaald. Wees er dus snel bij als je er nog een wil. Je hebt nog een paar dagen de tijd, want vanaf 1 juni zal de smartphone niet meer aangeleverd worden.

OnePlus 3T vanaf 1 juni niet meer verkrijgbaar

OnePlus, de fabrikant van populaire Android-smartphones, heeft aangekondigd dat de OnePlus 3T vanaf 1 juni niet meer (of heel beperkt) verkrijgbaar zal zijn. Zoals het er nu naar uitziet zal de 3T vanaf 1 juni niet meer te koop zijn, aangezien de fabrikant dan door zijn voorraad heen is. Waarom het bedrijf de grote telefoon uit productie haalt, is helaas niet bekendgemaakt. Maar als we een gokje mogen wagen, dan denken we dat het iets te maken heeft met de aankomende presentatie van de OnePlus 5, die deze zomer verschijnt.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe het met toekomstige ondersteuning zal zijn op het gebied van software-updates. De OnePlus 2 en OnePlus X, een phablet en een reguliere smartphone, ontvangen maar weinig grote updates sinds de release van de OnePlus 3 en OnePlus 3T, dus we hopen niet dat nu hetzelfde zal gebeuren voor de recentere toestellen. Over de OnePlus 5 weten we in elk geval dat er een Qualcomm Snapdragon 835 aanwezig zal zijn en dat de vingerafdrukscanner aan de voorkant van de smartphone zal zitten.

Reacties (0)