De OnePlus 3T met 128 GB aan opslagruimte wordt niet meer verkocht

09 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3t-goud

Fabrikant OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 3T met 128 GB aan opslagruimte, niet meer wordt verkocht op de website van het bedrijf. Wel kunnen consumenten voorlopig nog de versie in huis halen met 64 GB aan interne opslagruimte.

OnePlus stopt verkoop OnePlus 3T met 128 GB opslagruimte

Sinds deze week is het niet meer mogelijk een OnePlus 3T aan te schaffen met 128 GB aan interne opslagruimte aan boord. OnePlus heeft namelijk besloten die versie uit de handel te halen. Wanneer je nu naar de website van OnePlus gaat en kiest voor de optie met 128 GB, dan staat er aangegeven dat die versie niet langer in productie is en niet meer verkrijgbaar is. Wel is de variant met 64 GB aan opslagruimte nog beschikbaar. Dus mocht je nog in de markt zijn voor een nieuwe OnePlus, dan kun je die versie nog altijd in overweging nemen.

Maar je moet er dan wel snel bij zijn. OnePlus is een klein bedrijf en moet zijn grondstoffen en hulpmiddelen dus goed managen wanneer er een nieuw product aanstaande is. Afgelopen vrijdag bevestigde de fabrikant dat de OnePlus 5 in de zomer wordt aangekondigd en niet lang daarna te koop zal zijn. Mogelijk betekent dat dus ook dat de OnePlus 3T met 64 GB aan interne opslagruimte nu wordt uitverkocht en daarna niet meer te krijgen zal zijn, omdat het bedrijf zich wil storten op de OnePlus 5. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

Reacties (0)