One Plus 5 en 5T krijgen Android 9.0 Pie met Oxygen OS 9.0.0

27 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-foto-1

OnePlus geeft gebruikers van de OnePlus 5 en de 5T nog een extra cadeautje aan het einde van het jaar. Het bedrijf brengt OxygenOS 9.0.0 uit voor beide toestellen. Deze update brengt Android 9.0 Pie met zich mee, net als de nieuwste beveiligingspatch van december.

Zoals gebruikelijk bij OnePlus worden de updates ‘over the air’ uitgerold. Eerst een kleine groep gebruikers, zodat eventuele bugs niet gelijk wereldwijd voor problemen zorgen, waarna een steeds grotere groep de update binnen zal krijgen. OxygenOS 9.0.0 geeft gebruikers van de 5 en de 5T Android 9.0 Pie met de bijbehorende nieuwe interface. Daarnaast krijg je ook meteen de laatste Android-beveiligingspatch van december. Er is een nieuwe Do Not Disturb-modus met aanpasbare instellingen aanwezig, net als Gaming Mode 3.0 en geïntegreerde Google Lens voor de camera.

OxygenOS 9.0.0 met Android 9.0 Pie is 1,7 GB groot

Zoals altijd bracht OnePlus het nieuws weer naar buiten via het officiële forum. Hier kun je tevens alle informatie over OxygenOS 9.0.0 lezen. Zorg er wel voor dat je de update via een wifi-verbinding binnenhaalt. De update is 1,7 GB om te downloaden. De update wordt vanaf nu uitgerold en zal binnen enkele dagen wereldwijd op de OnePlus 5 en 5T te downloaden zijn. Volgens het bedrijf heeft het team hard doorgewerkt tijdens Kerstavond om de update voor iedereen beschikbaar te kunnen stellen.

Reacties (0)