Officieel uitziende renders Galaxy S10 en S10+ gelekt

01 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
renders-samsung-galaxy-s10-s10-plus-1

Er zijn wederom renders gelekt waarop we waarschijnlijk de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10+ te zien krijgen. De renders ogen professioneel en geven ons dus waarschijnlijk de beste kijken op de smartphones die deze maand worden aangekondigd.

Renders Galaxy S10 opgedoken

Er zijn renders opgedoken waarop we waarschijnlijk de Samsung Galaxy S10 en S10 Plus te zien krijgen. Deze afbeeldingen waren voor het eerst te zien bij Winfuture en gaan inmiddels heel de wereld over. Ze ogen professioneel en lijken dus te laten zien hoe de high-end smartphones van Samsung eruitzien. Op de afbeeldingen zien we modellen in drie verschillende kleuren, namelijk wit, zwart en groen. Mogelijk verschijnt een vierde kleur later op de markt. Naar verluidt wordt dit blauw, maar dat is nu nog niet met zekerheid te zeggen.

Daarnaast lijkt het erop dat Samsung ook een ‘gradient’-effect heeft toegepast. Het witte model heeft namelijk ook wat groen en blauw in zich, terwijl het groene model een donkere en een lichte kleur heeft. Verder is goed te zien dat zowel het grote als normale model, met schermen van respectievelijk 6,4- en 6,1-inch, een cameramodule met drie sensoren gaan krijgen. De vingerafdrukscanner is nergens te bekennen, waardoor het goed kan dat de Samsung Galaxy S10 en S10+ worden voorzien van een in-display scanner.

Reacties (0)