NYC student als eerste in de rij voor de iPad 2, verkoopt plek voor 900 dollar

12 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
apple-ipad-2-rij-vrouw

Studenten staan erom bekend dat ze vrij veel doen voor wat geld, maar een student in Ney York City heeft uitgevonden hoe ze ook met de iPad 2 hype wat geld kon verdienen. Amanda Foote heeft een aantal dagen voor de deur van de Apple Store gelegen en uiteindelijk haar plek in de rij verkocht voor 900 dollar. Wat gaat ze doen met dat geld? Haarzelf trakteren op een aantal Lady GaGa concert kaartjes.

Vanaf afgelopen woensdag kampeerde de student al voor de winkel en ze heeft uiteindelijk 41 uur gewacht voordat ze haar plaats verkocht op vrijdag morgen (lokale tijd). De koper van de plek moest ’s avonds het vliegtuig pakken voor een zakelijke trip en heeft in totaal ruim 3 uur moeten wachten op zijn nieuwe tablet. Voor 900 dollar, plus de kosten van zijn nieuwe iPad 2, heeft hij toch op tijd het vliegtuig gehaald.

Foote zegt dat ze alles precies zo gepland heeft en het idee opdeed tijdens de lancering van de iPhone 4 afgelopen zomer. In het eerste uur kreeg ze al een bod van 600 dollar voor haar plek, maar ze besloot te wachten op wat meer, met succes dus.

Bron: Slashgear

Reacties (0)