Nu is het zeker: de HTC U11 Plus verschijnt op 2 november

28 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
HTC U11 Plus teaser

HTC heeft een berichtje op twitter gezet waaruit blijkt dat de HTC U11 Plus op 2 november wordt gepresenteerd. ‘’You’ll believe it all on 11.02.2017’’, luidt de tekst, waarbij een deel van het nieuwe toestel is afgebeeld.

Wat we allemaal mogen geloven, is niet helder: de vele geruchten wellicht die over het toestel de ronde hebben gedaan?

Langwerpig toestel

De HTC U11 Plus zou volgens die beruchten een 5,99-inch scherm krijgen met een resolutie van 2880 x 1440 pixels. De beeldverhouding wordt 18:9, het wordt dus een langwerpig toestel. De processor die deze phablet aandrijft, is een Qualcomm Snapdragon 835, wat momenteel het snelste werkpaard is dat er te krijgen valt. De CPU wordt geholpen door 4GB of 6GB ram, afhankelijk van de gekozen versie, en 64GB of 128GB opslaggeheugen.

Dat opslaggeheugen kan met een micro sd-kaart nog verder worden uitgebreid. Een vingerafdrukscanner op de achterkant vergezelt daar een 12-megapixel camera met autofocus en een diafragma van f/1.7.

Advertentie

Knijpranden

Aan de voorkant vinden we op 2 november wellicht een 8-megsapixelcamera met een flitser. Water en stof hebben weinig invloed op dit toestel, dat van een IP68-certificaat is voorzien. BoomSound speakers en knijpbare randen, waarmee functies van Android 8.0 Oreo kunnen worden aangestuurd, zijn ook nog wat geruchten die er de laatste tijd bij zijn gekomen.

Het toestel wordt op 2 november onthuld in Taiwan, waar HTC gevestigd is. Wellicht komen er gelijktijdig ook andere varianten van de HTC U11 uit de koker van het bedrijf. Er is ook sprake van een kleiner toestel, de HTC Life, met een scherm van 5,2 inch.

Bron HTC op twitter Via Softpedia

Reacties (0)