Notion Ink Adam tablet wordt komende week uitgeleverd

16 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
notion-ink-adam-2

Na heel wat uitstel en geruchten is er nu dan eindelijk zekerheid, vooral voor de mensen die al een pre-order geplaatst hadden; De Notion Ink Adam tablet is door de FCC keuring heen gekomen en wordt komende week verzonden naar de gelukkigen. Om precies te zijn is woensdag de dag dat de eerste orders richting de klanten zullen vertrekken.

Officieel heeft de FCC het nog niet bevestigd, maar de CEO van Notion Ink heeft op zijn blog laten weten dat hij van de FCC te horen heeft gekregen dat de verkoop mag beginnen. Helaas betekent dit niet dat je binnenkort je Adam tablet in de winkel aan kunt schaffen, want de fabrikant wil nog een tweede pre-order ronde houden.

Notion Ink Adam tablet

De Adam tablet heeft Android (2.3) als besturingssysteem, maar heeft hier overheen haar eigen Eden interface gelegd. Multitasking zou een van de grote voordelen van Eden zijn. Qua processor maakt de tablet gebruik van de Tegra 2 en het apparaat heeft een RAM van 1GB. Het 10.1 inch scherm heeft een resolutie van 10.24 bij 600 pixels. Extra features zijn Bluetooth, Wifi, een HDMI uitgang en een USB poort.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van de Notion Ink Adam tablet

Bekijk hier de hans-on video review van de Notion Ink Adam tablet

Reacties (0)