NOS lanceert app voor de iPad

11 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
NOS-iPad-app

De NOS heeft een app voor de iPad geïntroduceerd. Voorheen moesten iOS gebruikers het doen met de app voor de iPhone. Met met de nieuwe app is het kijken van NOS video's op de iPad een stuk fijner.

Layout NOS app is rustig en clean

De layout van de app straalt veel rust uit. Er is veel witruimte en de de navigatie is erg duidelijk. De video’s zijn onderverdeeld in categorieën. Zo zijn er video’s in de categorieën nieuws, sport en uitzending.

Nieuws, sport en uitzending

De categorieën nieuws en sport krijgen de meeste aandacht in de app. De pagina’s van deze categorieën zijn in drie delen verdeeld. Zo zul je bovenin altijd het laatste nieuws vinden, terwijl daaronder de populairste video’s van die dag te zien zijn. Eerder schreven we ook al over de Journaal App die alle journaals in één app samen pakt.

Onder de categorie uitzending vind je onder andere de laatste NOS (Sport) Journaals, Studio Sport en Nieuwsuur uitzendingen terug

Eerste versie

“De huidige NOS iPad-app is eerste versie” Dit zegt Lara Ankersmit, hoofd Nieuwe Media bij de NOS. “De app zal geregeld worden geüpdatet met functionele en technische verbeteringen.” Zo is ook op het beginscherm van de app te lezen die je aan het begin van dit artikel kunt zien.

Downloaden

De NOS iPad-app is gratis te downloaden in de App Store.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)