NOS app is er nu ook voor Android tablets

03 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
NOS-app-tablets

De NOS app is nu ook te gebruiken op Android tablets. Eerder dit jaar konden de iPad gebruikers al aan de gang met de app, nu is de app helemaal geoptimaliseerd voor Android tablets. Deze optimalisatie is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de app.

Layout past zich aan

De app heeft een eenvoudige layout en is opgebouwd uit blokken. Het aantal blokken dat getoond wordt is afhankelijk van de grootte van jouw tablet en van de positie waarin je je tablet houdt. De app past zichzelf aan, zodat het er op elke tablet goed uitziet.

5 hoofdcategorieën

Nieuws, Sport, Voetbal, Video’s en Uitzendingen. Dat zijn de 5 hoofdcategorieën in de Android tablet app. Aan de bovenkant van de app wordt altijd eerst het laatste nieuws getoond. Rechtsboven staat een link naar beschikbare livestreams. Standaard verwijst deze link naar Journaal 24, Politiek 24 en Radio 1. Op het moment dat er een extra livestream beschikbaar is zal deze link gaan knipperen.

App blijft in ontwikkeling

“Net als bij de vorige releases is deze eerste versie ook nadrukkelijk een eerste stap. We blijven onze apps ontwikkelen en verbeteren.” zegt Lara Ankersmit, hoofd NOS Nieuwe Media. Met deze versie voor de Android tablet is de NOS app nu beschikbaar voor de meest gebruikte typen smartphones en tablets.

De NOS app is gratis te downloaden in de Play Store.

NOS


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)