Nokia 7 Plus krijgt Android Pie-update in september

21 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-logo-nokia-7-plus-achterkant

HMD Global heeft bevestigd dat de Nokia 7 Plus in september wordt voorzien van de Android Pie-update, waar al een tijdje aan gewerkt wordt. Helaas heeft het bedrijf nog geen precieze datum gegeven voor de update, maar hij is dus onderweg.

Android Pie voor Nokia 7 Plus

Wanneer je een Nokia-toestel op zak hebt, dan mag je erop rekenen dat updates op tijd worden uitgebracht. Dat was destijds met de update naar Oreo en zoals het er nu naar uitziet zal dit ook zo zijn met de Android Pie-update. Nokia mag dan misschien niet net zo snel zijn als Essential, die op dezelfde dag als Google de update uitbracht, desondanks is het bedrijf er erg vlot mee. Zo heeft moederbedrijf HMD Global nu bekendgemaakt dat de Nokia 7 Plus in september zal worden voorzien van de beloofde Pie-update.

Eerder verscheen daar al een gerucht over en nu is de kogel dus door de kerk. Helaas is er op moment van schrijven nog geen exacte datum bekendgemaakt, maar dat de update volgende maand komt, is al goed nieuws. Waarschijnlijk hoef je ook niet tot het einde van de maand te wachten, aangezien Nokia de update al een tijd heeft kunnen testen op de Nokia 7 Plus. Niet lang daarna zullen de andere Android-apparaten van HMD Global aan de beurt zijn; of in elk geval alle Android-apparaten die op Android One draaien.

Reacties (0)