Nog meer foto’s van de HTC One X9 verschenen

17 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
htc-one-x9-dec-2

Deze week zijn er nog meer foto's opgedoken van de onaangekondigde phablet HTC One X9. Deze foto's komen helemaal uit China en laten het toestel wederom van alle kanten zien. Deze HTC-phablet zou volgens de geruchten een scherm krijgen van 5,5 inch.

Check de HTC One X9 van alle kanten

Het is niet de eerste keer dat we de HTC One X9 in volle glorie zien voordat het toestel überhaupt is aangekondigd, maar deze photoshoot toont een veel beter beeld van de smartphone. We zeggen bewust ‘photoshoot’, want de onderstaande foto’s zouden een positieve uitstraling met zich meebrengen, wat niet geheel zou misstaan in een aankomende reclamecampagne. Over de HTC One X9 wordt gezegd dat het een phablet met een scherm van 5,5 inch wordt, maar HTC zelf heeft nog niets over het toestel naar buiten gebracht.

De HTC One X9 dook al eerder op in het nieuws. Over het toestel wordt gezegd dat het voorzien wordt van een MediaTek octacore-processor, geklokt op 2,2 GHz, 1080p-scherm, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen (uitbreidbaar tot 1TB). Ook krijgt de phablet een camera van dertien megapixels met OIS en een batterij van 3000 mAh. Eerder werd de HTC One X9 gecertificeerd door de WiFi Alliance en zagen we hem al bij de TENAA opduiken, waardoor een aankondiging nu niet lang meer op zich laat wachten.

Reacties (0)