‘iPhone 7 Plus krijgt een drukgevoelige homeknop’

08 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
iphone-concept-art-retina

De aankondiging van de iPhone 7 Plus komt dichterbij en dat betekent dat het aantal geruchten in een rap temp zal gaan toenemen. Vandaag een gerucht over de nieuwe homeknop van de iPhone, die drukgevoelig zou moeten zijn.

Gerucht: iPhone 7 Plus krijgt een drukgevoelige homeknop

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zouden worden voorzien van een drukgevoelige homeknop in plaats van een reguliere variant, meldt Bloomberg. De publicatie heeft met bronnen gesproken die bekend zijn met de situatie en meldt dat de nieuwe knop ongeveer net zo zouden moeten functioneren als de trackpad op de nieuwe Macbook. Die geeft een kleine vibratie af en klikt niet, wanneer je iets bevestigt. Vorige maand kwam hetzelfde gerucht al in het nieuws, en daarvoor ook al, waardoor we met een hardnekkige variant te maken hebben.

Daarnaast is er ook gesproken over de dubbele camera’s aan de achterkant. Die zouden namelijk mooiere en meer heldere foto’s moeten maken ten opzichte van de camera’s in andere modellen. Dat schijnt een persoon te hebben gezegd die een prototype van het apparaat heeft gebruikt. Ook wordt er wederom gezegd dat de koptelefoonaansluiting zal verdwijnen, er geen antennelijnen op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zitten, maar dat er wel een extra speaker aan boord zou zitten. Het wachten is nu totdat Apple eindelijk reageert.

Reacties (0)