De nieuwe OnePlus 5T zal op 16 november worden aangekondigd

07 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-teaser-1

OnePlus heeft aangekondigd dat het bedrijf op 16 november zijn nieuwste toestel gaat onthullen: de OnePlus 5T. Als we de geruchten mogen geloven dan zal dit toestel dezelfde specs gaan krijgen als de OnePlus 5, maar dan met een ander scherm.

OnePlus 5T wordt op 16 november aangekondigd

Over een week zal OnePlus zijn nieuwste telefoon onthullen. Het bedrijf heeft via zijn eigen forum bekendgemaakt dat op 16 november een evenement plaatsvindt waar de OnePlus 5T wordt aangekondigd. Als we de geruchten over de smartphone mogen geloven dan wordt dit een verbeterde versie van de OnePlus 5. Er is nu al naar buiten gebracht dat de 5T een week na de presentatie al te koop moet zijn, namelijk op 21 november. Het evenement is voor pers en publiek toegankelijk (kost veertig dollar), maar is ook via een livestream te volgen.

De inkomsten die uit de kaartverkoop wordt gegenereerd zal naar een onbekend goed doel gaan. OnePlus laat weten dat ze dat extra geld dus niet in eigen zak stoppen, en dat aanwezigen zelfs een goodie bag ter waarde van zeventig dollar meekrijgen. Als we de geruchten mogen geloven dan zal de OnePlus 5T dezelfde specificaties gaan krijgen als de OnePlus 5. De 5T zal daarentegen worden voorzien van een scherm met een verhouding van 2:1, net zoals veel smartphonefabrikanten tegenwoordig doen. Het wachten is nu op de andere details.

Reacties (0)