Nieuwe Lenovo ThinkPad Helix hybride tablet gespot

30 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
ThinkPad-Helix-Lenovo

Lenovo heeft al een ruimte Windows 8 line-up aangekondigd, waaronder een aantal interessante (hybride) tablets die ook naar Nederland komen. Zo hebben we door IdeaPad Yoga 11, de IdeaPad Yoga 13 en de ThinkPad Tablet 2 voorbij zien komen. Toch lijkt Lenovo nog niet klaar want op de Israëlische website van de fabrikant is de ThinkPad Helix gespot.

Lenovo ThinkPad Helix

Lenovo heeft zelf nog niks officieel bekendgemaakt, maar uit de informatie die vandaag is opgedoken kunnen we halen dat het gaat om een hybride model met afneembaar keyboard dat voornamelijk gericht is op zakelijke gebruikers. Verder beschikt de tablet over een 11.6 inch multitouch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en een helderheid van 400 nits, een Intel Ivy Bridge processor (maximaal Core i7), een Intel GMA HD400 GPU en Windows 8 Pro als besturingssysteem.

Volgens de fabrikant zou de tablet 10 uur mee moeten kunnen gaan met een volle batterij. Het keyboard dock beschikt over een QWERTY keyboard, een ‘pointing stick’ en een touchpad.

Wanneer de ThinkPad Helix op de markt verschijnt en tegen welke prijs is op dit moment nog niet duidelijk.

Meer Lenovo tablets

Alle reeds gelanceerde Lenovo tablets vind je in onze tablet database.

Via: Liliputing

Reacties (0)