Nieuwe Hearthstone-content verschijnt 24 augustus

20 augustus 2015 1 Minuut 0 Reacties
Hearthstone

Spelontwikkelaar Blizzard heeft aangekondigd dat de nieuwe content voor de populaire Hearthstone-game op 24 augustus uitkomt. Deze expansie brengt 132 nieuwe kaarten met zich mee, evenals een nieuwe arena en nieuwe technieken om mee te experimenteren.

24 augustus verschijnt Hearthstone: Grand Tournament

Heel even was daar het gerucht dat Blizzard de nieuwe content voor het populaire kaartspel Hearthstone op maandag 24 augustus zou uitbrengen, een gerucht die niet lang daarna blijkt te kloppen. De spelontwikkelaar heeft namelijk weten dat het inderdaad klopt dat de expansie Grand Tournament vanaf maandag 24 augustus verkrijgbaar is voor iedereen die Hearthstone speelt. Mocht je niet meer kunnen wachten, dan kun je deze week alvast een aantal nieuwe kaarten uitproberen tijdens de Tavern Brawl.

De Tavern Brawl van deze week, die al van start is gegaan, dient dus als een soort voorproefje voor iedereen die geïnteresseerd is in Grand Tournament en kan potentieel twijfelaars overhalen alsnog de expansie te gaan kopen. Wanneer de Tavern Brawl ophoudt deze week, dan kun je in feite direct verdergaan waar je gebleven was, aangezien Grand Tournament daarna beschikbaar komt. Die Tavern Brawl eindigt namelijk aanstaande zondag, terwijl de nieuwe expansie van Hearthstone dus aanstaande maandag verschijnt.

Mocht je allang besloten hebben Grand Tournament te willen hebben en hem vooruit hebben besteld, dan ben je ook in staat vooraf al je nieuwe sets met kaarten te openen. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, maar ben je wel van plan dit te doen, dan kun je de content als nog pre-orderen vanuit Hearthstone zelf, waardoor je dus alvast kunt beginnen met uitpakken. Grand Tournament brengt niet alleen 132 nieuwe kaarten met zich mee, maar ook een nieuwe arena om in te vechten en nieuwe technieken zoals Joust en Inspire.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Reacties (0)