Nieuwe functies Google Pixel 2 gelekt

26 september 2017 1 Minuut 1 Reacties
google-pixel-xl-opvolger

Er zijn weer nieuwe details gelekt over de Google Pixel 2 smartphone. Die wordt op 4 oktober officieel onthuld, maar Google lijkt dan weinig nieuws meer te hebben om te delen. Vandaag zijn er namelijk weer nieuwe details onthuld over de high-end Android-smartphone.

Nieuwe functies Google Pixel 2

Artem Russakovskii, oprichter van de site Android Police, heeft dit weekend wat interessante details geplaatst over de functionaliteiten van het apparaat. Hij baseert zich op “een nieuwe bron die claimt met de Verizon Pixel 2 gespeeld te hebben”. Hij kan “niet beloven dat de verhalen kloppen, maar ze lijken plausibel”. Met die waarschuwing in het achterhoofd hier de nieuwe details.

De Google Pixel 2 schijnt geen dubbele camera aan de achterkant te krijgen en beschikt over een flink aantal nieuwe functies. Zo is er een portretmodus en kunnen gebruikers foto’s achteraf blurren. Ook meldt de bron van Russakovskii dat de Pixel Launcher herontworpen is en vooral de thuispagina compleet omgegooid is.

Er zijn verder een aantal andere functies onthuld. Zo heeft de Pixel 2 volgens de bron van Russakovskii inderdaad dezelfde knijpfunctie als de HTC U11, maar met een andere functie. In de telefoon knijpen zou direct de Google Assistant lanceren. Tot slot zegt hij nog dat de telefoon “altijd naar muziek luistert, dus als er een liedje op de achtergrond speelt, zie je de zanger en de titel van het nummer op je lockscreen staan.”

Advertentie

Details Pixel-opvolgers

Afgezien van die functies, zijn er nog een boel andere geruchten rond de nieuwe telefoons. Google zou er twee versies van uitbrengen, een met een 5-inch en een met een 6-inch scherm. Beide toestellen draaien naar het schijnt op een Qualcomm Snapdragon 836-processor en zijn voorzien van 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen. Welk scherm je ook kiest: beiden zouden voorzien zijn van een resolutie van 1440p.

Uiteraard draaien de toestellen ook op de nieuwste versie van Google’s Android, Oreo om precies te zijn. Op 4 oktober worden de toestellen gepresenteerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

tabletomni

tabletomni
12 oktober 2017 om 12:00

Wanneer worden de prijzen bekend? Lijkt mij een fijne telefoon.

Inloggen