Nieuwe 6-inch phablet Samsung Galaxy C10 heeft twee achtercamera’s

11 juni 2017 1 Minuut 1 Reacties
Samsung Galaxy C10 gelekte render

Een plaatje van een nieuwe phablet van Samsung is uitgelekt. De 6-inch Galaxy C10 heeft twee achtercamera's, als dat plaatje klopt.

Dual-camera

Daarmee zou het de eerste telefoon van Samsung zijn met twee camera’s op de achterkant. De Galaxy C10 is nu gelekt in een render waarin het toestel in zwart en goud staat te pronken. Op de achterkant zijn de twee camera’s duidelijk te zien, onder elkaar geplaatst in een ovalen behuizing. De led-flitser zit er naast, niet eronder. In eerder gelekte renders zat die flitser overigens nog tussen de twee camera’s, dus het is nog even afwachten waar we die precies gaan zien straks.

Antennelijnen

Aan het design valt op dat er wel drie dunne antennelijnen onder en boven te zien zijn. Waarom deze keuze is gemaakt, is niet erg duidelijk. Het ziet er zo wel meteen heel anders uit dan de antennelijnen op de iPhone.

Geen topmodel

De Galaxy C10 wordt geen topmodel, maar de phablet schurkt daar wel dicht tegenaan. Het 6-inch scherm is full hd. De phablet wordt volgens sommige geruchten aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 660-chip. Die wordt ondersteund door 6GB ram. Omdat de chip geen topmodel is, kan het toestel een stuk goedkoper worden dan de S-serie.

Andere geruchten vermelden een Exynos 7872-chipset. Het opslaggeheugen is 64 of 128GB groot; Samsung schijnt twee versies op de markt te brengen.

Bixby weer van de partij

Met een phablet die zo’n groot scherm heeft, is een grote batterij verplicht en die zit er dan ook in: 4000 mAh. De phablet is voorzien van een Bixby-knop, waarmee – in het Engels – de spraakassistent van Samsung te hulp kan worden geroepen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

René Thijksen

René Thijksen
13 mei 2020 om 15:38

Bixby weer van de partij,ben er niets bij ik praat geen Engels,met nieuwe Samsung c10 STAAT HET IN ENGELS, alles staat in Nederlands is dat niet erg,nu kan niet gebruiken,kan het op andere manier toch ingesteld worden,graag info.

Inloggen