Nieuw vlaggenschip Oppo Reno wordt op 24 april gelanceerd

09 april 2019 2 Minuten 0 Reacties
Oppo Reno

Het nieuwe vlaggenschip van Oppo, de Oppo Reno, wordt op 24 april gelanceerd. Het toestel lijkt een schuine pop-up camera te krijgen. Vandaag zijn ook de specificaties en nieuwe beelden gelekt van de aankomende smartphone van Oppo.

Oppo is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een nieuwe smartphone. Zo liet de Chinese fabrikant, en zusterbedrijf van OnePlus, tijdens de MWC 2019 een nieuwe smartphonecamera zien. Het bedrijf heeft nu aangekondigd dat het de nieuwe Oppo Reno-serie gaat presenteren op 24 april in Zürich. Zullen we de nieuwe cameramodule terugvinden op de Oppo Reno?

Eerder al lekten de eerste beelden van de Oppo Reno uit. Zo zagen we dat het toestel een pop-up camera gaat krijgen die schuin uit de bovenkant komt. Hierdoor is een notch niet langer nodig en krijgen we toch een groot scherm zonder dikke randen.

Gelekte specificaties van de Oppo Reno

De afgelopen dagen lekte er veel informatie uit over de Oppo Reno. Zo zou het toestel een Snapdragon 855 gaan krijgen met 6 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Het toestel draait op Android 9.0 Pie en krijgt een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh en ondersteunt 50W-snelladen. Het toestel krijgt een amoled-scherm van 6,6-inch in een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Zoals we eerder ook al zagen in een teaser van het nieuwe toestel, wil Oppo de creatieve kant van de gebruiker naar boven halen. Dit moeten we terug gaan zien bij de camera’s op het toestel. Het toestel zou een hoofdcamera van 48 megapixel krijgen (f/1.8), een zoomlens van twintig megapixel (f/2.6) en een ToF 3d-camera (Time of Flight) voor het meten van de diepte. Voorop zouden we een camera van zestien megapixel moeten gaan zien (f/2.0).

Advertentie

Op 24 april wordt de nieuwe Oppo Reno-serie gelanceerd in Zürich. Het bedrijf heeft het over een nieuwe smartphonelijn, maar hoeveel modellen er naast het reguliere model worden aangekondigd is op dit moment nog niet bekend. Over prijzen en beschikbaarheid is op dit moment nog niets bekend. Het vorige vlaggenschip van de fabrikant was de Oppo Find X. Dit model beschikte over een schuifcamera.

Bron Vopmart Via Android Police

Reacties (0)