Niantic verhoogt levelcap Pokémon Go voorlopig niet

10 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon GO

Ontwikkelaar Niantic heeft bevestigd dat de levelcap binnen de populaire augmentedrealitygame Pokémon Go voorlopig niet wordt verhoogd. En dat terwijl steeds meer spelers het maximale level bereiken of daar zo langzaamaan tegenaan lopen.

Levelcap Pokémon Go blijft op 40 staan

Onlangs heeft Niantic een nieuwe versie van Ingress gelanceerd, genaamd Ingress Prime. Dit is een heruitgave van de eerste augmentedrealitygame van het bedrijf. Destijds gaf de ontwikkelaar aan dat de geleerde lessen van dat project ook invloed gaan hebben op Pokémon Go. Spelers hopen dus op nieuwe functies voor het spel (los van de trainergevechten). Eén van de nieuwe onderdelen van Ingress Prime is het prestigesysteem: heb je het maximale level bereikt, dan kun je terug naar level één voor wat bonussen.

Tegenover Duitse media heeft Niantic nu laten weten dat een soortgelijk systeem voorlopig niet naar Pokémon Go zal komen. Dat antwoord kwam naar boven toen er werd gevraagd naar de toekomst van de populaire augmentedrealitygame. Ook zal de huidige levelcap van 40 voorlopig niet omhoog gegooid worden en dat terwijl er nu dagelijks spelers zijn die dit maximale level bereiken. Wat Niantic wel van plan is om te doen, is vooralsnog niet duidelijk. Maar als er steeds meer trainers zijn van level 40, dan moet er wel íets worden gedaan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)