Multiplayer Mario Kart Tour vanaf 8 maart beschikbaar voor iedereen

03 maart 2020 2 Minuten 0 Reacties
mario-kart-tour

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de multiplayer van Mario Kart Tour vanaf 8 maart aanstaande beschikbaar is voor iedereen. De regels per race wisselen op dagelijkse basis. Ook zal er elke vijftien minuten een andere cup in de spotlight staan.

Multiplayer voor Mario Kart Tour

Mario Kart is een gameserie die bekendstaat om zijn multiplayer. Toen de mobiele versie van de game eind vorig jaar uitkwam voor Android en iOS, was het een grote teleurstelling om te zien dat er geen multiplayer in de game zat. Zo’n bananenschil in het gezicht van je beste vriend gooien blijft een onbetaalbaar moment en vanaf 8 maart aanstaande is dat ook mogelijk in Mario Kart Tour. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt. Nintendo heeft hier enkele bèta’s voor in het leven geroepen, die zijn vruchten afgeworpen hebben.

Elke online race krijgt straks een set met regels die op dagelijkse basis veranderen, zodat de gameplay interessant blijft. De featured cup zal overigens elke vijftien minuten veranderen, zodat er verder altijd wat te doen blijft. En als er iets interessants gebeurt, dan merk je dat dus vrijwel meteen. Verder kun je ook lekker tegen je vrienden spelen, maar die races hebben geen effect op je ranking. Het maakt overigens niet uit of je vrienden ver weg of dichtbij zijn: als je een potje tegen ze wil racen, dan kan dat lekker in Mario Kart Tour.

Mario Kart Tour


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)