Motorola One Hyper met 64-megapixel camera aangekondigd

04 december 2019 1 Minuut 0 Reacties
Motorola One Hyper

Vandaag is de Motorola One Hyper aangekondigd. Deze nieuwe smartphone beschikt over een 64-megapixel camera en een groot scherm van 6,5-inch.

Motorola komt vandaag met een nieuw toestel dat een aantal indrukwekkende functies heeft. Het toestel heeft een beeldvullend Full HD+-scherm van 6,5-inch. Je hebt dus geen grote schermranden of inkepingen voor de camera op dit toestel. Volgens Motorola zelf is dit het eerste echte edge-to-edge-scherm van het bedrijf. De processor is een Snapdragon 675 en het toestel heeft 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Het besturingssysteem op de Motorola One Hyper is Android 10.

Achterop vinden we een camera met maar liefst 64 megapixel. Deze camera beschikt over Night Vision en Quad Pixel-technologie. Naast deze hoofdcamera is er ook een ultragroothoeklens (118 graden) om landschappen goed op de foto te kunnen zetten. De camera aan de voorkant komt middels een pop-up systeem omhoog. De pop-up camera beschikt over 32 megapixel.

Een andere indrukwekkende eigenschap is de 45W Hyper Charging-technologie van dit toestel. De batterij heeft een capaciteit van 4.000 mAh en kun je middels deze 45W Hyper Charging binnen 30 binnen opladen tot 75 procent. Overigens krijg je geen 45W-lader meegeleverd, maar een lader met een tragere oplaadsnelheid. De 45W-lader zul je dus apart moeten aanschaffen. Het toestel beschikt ook over een vingerafdruksensor aan de achterkant.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola One Hyper ligt eind januari in de winkels. Je kunt kiezen uit de kleuren Deepsea Blue en Fresh Orchid. De verkoopadviesprijs van het toestel is 349 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)