Mogelijke designs van Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro gelekt

08 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Nexus

Er zijn afbeeldingen gelekt van alle drie de versie van de Huawei P20. Dit lek is afkomstig van techjournalist Evan Blass, waardoor we toch met enige zekerheid kunnen stellen dat de toestellen er zo uitzien wanneer ze op 27 maart aanstaande worden aangekondigd.

Designs van Huawei P20-modellen gelekt – gerucht

In de afgelopen weken zijn er al meerdere afbeeldingen gelekt van de verschillende Huawei P20-modellen. Ook is het zo dat er al best wat informatie gelekt is over die modellen; zo veel zelfs dat je bijna zou denken dat de fabrikant op 27 maart aanstaande, wanneer de smartphones worden onthuld, geen verrassingen meer in petto heeft. De inmiddels bekende techjournalist Evan Blass, die het wel vaker bij het juiste eind heeft, heeft nu meerdere afbeeldingen gepubliceerd van de drie verschillende P20-modellen.

We zien niet alleen de voorkant, maar krijgen ook een goede blik op de achterkant. Uiteraard is de inkeping aan de bovenkant van het scherm opvallend; een onderdeel van Android-smartphones waar tegenwoordig veel om te doen is. Android P biedt straks ook standaard ondersteuning aan voor zo’n inkeping. Daarnaast lijkt het erop dat alleen het Huawei P20 Pro-model de drie camera’s gaat krijgen en dat de andere twee modellen ‘slechts’ twee camera’s hebben op de achterkant. Voor de rest lijken de smartphones erg op elkaar.

Reacties (0)