Midnight black OnePlus 3T nu gewoon online te verkrijgen voor iedereen

28 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus 3T Midnight Black

Onlangs lanceerde OnePlus een speciale gitzwarte versie van de OnePlus 3T. Deze 'colette edition' was aanvankelijk alleen bedoeld voor de Franse markt en er zouden er maar 250 van worden gemaakt. Maar OnePlus heeft kennelijk zo'n groot succes met deze telefoon, dat je de Midnight Black OnePlus 3T nu gewoon online kunt bestellen. Ook in Nederland.

Modieus

Colette is een modemerk, waarmee OnePlus samenwerkte voor een modieuze variant van zijn laatste vlaggenschip. Dat mondde uit in de gitzwarte variant. Daar konden er, op de één of andere reden, maar een paar van worden gemaakt. Het zou stuiten op productieproblemen. Het gerucht deed de ronde dat zestig procent van de zwarte telefoons de laatste kwaliteitscheck niet overleefde. Maar die problemen heeft het bedrijf kennelijk overwonnen.

Op zijn website legt OnePlus hier iets over uit. “We hebben al heel lang gewerkt aan een zwarte, metalen versie. Dertig varianten verder, hebben we eindelijk een premium, volledig zwarte metalen smartphone gereed die het OnePlus-logo waard is. We beginnen met supersterk aluminium, waar wij voorzichtig een donkere coating van slechts 14 microns dik op hebben gedaan. Dit proces is driemaal herhaald zodat een verbazingwekkende zwarte kleur ontstaat, terwijl de natuurlijke ‘look and feel’ van metaal is gebleven. Elk apparaat is daarna afgewerkt met een laag die vingerafdrukken weert, zodat je telefoon er altijd uitziet als de dag dat je hem hebt gekocht.”

Alleen 128GB

De Midnight Black OnePlus 3T is alleen in de 128GB-versie te krijgen. Wil je een 64GB-telefoon, dan is er alleen de keuze uit grijs of goud. De Midnight Black kost 479 dollar en kan hier worden besteld.

Bron OnePlus Via Neowin

Reacties (0)