Microsoft tijdens CES 2011: Windows 7 en wellicht Windows 8 tablets

14 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
Windows7-Logo

Microsoft zou ons allemaal wel eens kunnen gaan verrassen tijdens de CES 2011, volgende maand in Las Vegas. Het merk komt namelijk met een aantal Windows 7 tablet PC's en de geruchten gaan dat er zelfs een Windows 8 tablet gepresenteerd gaat worden. Er zijn niet veel meer details bekend, maar The New York Times geeft aan dat Microsoft nu echt het gevecht met de iPad aan wil gaan door middel van tablets gebouwd door Dell en Samsung.

De Samsung tablet wordt omschreven als vergelijkbaar met de iPad, maar niet zo dun. Er zijn ook geruchten dat deze tablet een uitschuifbaar toetsenbord zal bevatten. Zou dit dan Samsung’s Gloria tablet kunnen zijn waar we over gehoord hebben? Deze tablet zou draaien op Windows 7, een QWERTY toetsenbord bevatten, en een 10 inch display hebben.

Windows 8 tablet

De Windows 8 tablet PC blijft een mysterie, alhoewel de website Engadget claimt dat dit nieuwe besturingssysteem het belangrijkste element is voor de nieuwe tablet strategie van Microsft. Maar, het platform zal pas in de tweede helft van 2011 of zelfs 2012 beschikbaar zijn.

Reacties (0)