Microsoft Surface Pro 6 vanaf 7 februari in Nederland verkrijgbaar

03 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Surface Pro 6

Microsoft heeft in een persbericht laten weten dat de Microsoft Surface Pro 6 vanaf 7 februari in de Nederlandse winkels ligt. Er zullen verschillende configuraties verkrijgbaar zijn met versies voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Microsoft presenteerde de Surface Pro 6 in oktober van 2018. Het was nog altijd niet bekend wanneer het model officieel naar Nederland zou komen. Vandaag heeft Microsoft bekendgemaakt dat de Surface Pro 6 vanaf 7 februari in Nederland te koop is. Vanaf vandaag start de voorverkoop.

De Microsoft Surface Pro 6 is een flinke tablet die je ook als laptop kunt gebruiken met de optionele Type Cover. Het model heeft een 12,3″-scherm en is verkrijgbaar in diverse configuraties. In totaal zullen er zes configuraties verkrijgbaar zijn in zowel versies voor consumenten als voor de zakelijke markt.

Verschillende configuraties verkrijgbaar

De goedkoopste versie voor consumenten komt met een Intel m3-processor, 4 GB werkgeheugen en een SSD van 128 GB. Dit model kost 899 euro. De duurste versie heeft een achtste generatie i7-processor, 16 GB werkgeheugen en 1 TB aan opslagruimte voor een bedrag van 2.449 euro. De consumentenversie draait op Windows 10 Home. Voor de zakelijke versie met Windows 10 Pro zul je 50 tot 100 euro per model moeten optellen.

Advertentie

In de Verenigde Staten was de Surface Pro 6 al vanaf oktober verkrijgbaar. De goedkoopste versie is daar voor 899 dollar te koop. Eerder werd al bekend dat het model begin 2019 in de Nederlandse winkels zou liggen. Je kunt de Surface Pro 6 vanaf nu in de voorverkoop bestellen. De Microsoft Surface Pro 6 ligt op 7 februari in de winkels.

Reacties (0)