Microsoft OneDrive ontvangt nieuw design op Android

06 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-onedrive-new-android

Microsoft heeft deze week een update uitgebracht voor zijn cloudopslagdienst OneDrive op Android, die een nieuw design met zich meebrengt. Zo is het hamburgermenu nu uit de applicatie gehaald en omgewisseld voor een navigatiebalk aan de onderkant.

Microsoft OneDrive krijgt update op Android

Microsoft heeft deze week een kersverse update uitgebracht voor zijn cloudopslagdienst, genaamd OneDrive, op Android. De app wordt wel eens vaker voorzien van een grote update, maar deze voegt helaas geen nieuwe functies toe. In plaats daarvan concentreert die zich volledig op het design van de applicatie. Zeker de mensen die de app dagelijks gebruiken gaan merken dat de dingen voortaan anders werken. Dit nieuwe design moet de gebruikers wel wat productiever maken. Of dat ook zo is, mag je helemaal voor jezelf bepalen.

Zo heeft Microsoft het hamburgermenu uit de app gesloopt. Alle opties vind je voortaan aan de onderkant van het scherm, namelijk in de navigatiebalk die we steeds vaker in Android-applicaties tegenkomen. Schermen worden groter, waardoor de opties beter bereikbaar zijn aan de onderkant van een display. Daarnaast zijn er ook wat kleinere wijzigingen en natuurlijk ook bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd, waardoor de app helemaal schoon en snel moet aanvoelen. Je vindt de update nu in Google Play.

Microsoft OneDrive


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)