‘Microsoft Office voor iPad en Android tablets verschijnt in november’

27 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Office-tablet

Er zijn zowel voor Android tablets als voor de iPad voldoende applicaties beschikbaar om documenten aan te maken, te bewerken en te delen. Toch zouden veel mensen graag een Microsoft Office versie zien die geoptimaliseerd is voor het werken met een iPad of een Android tablet. Volgens de website BGR moet deze Office versie voor tablets in november op de markt verschijnen.

Volgens BGR heeft Microsoft Office al draaiende gekregen op een iPad en zou er nog volop gewerkt worden aan de Android versie. Beiden moeten in november tegelijkertijd gelanceerd worden. Of de software compatibel is met alle iPads en Android tablets en tegen welke prijs het pakket in de markt gezet moet worden is niet duidelijk.

Microsoft zelf heeft tot op heden nog niks officieel bekendgemaakt maar er verschijnen steeds meer geruchten. Ook dook er eind februari een foto op waarop een iPad te zien was met daarop een vroege versie van wat lijkt op Microsoft Office voor iOS. Microsoft zelf ontkende dit verhaal meteen maar liet op Twitter weten dat “de komende weken” duidelijk zou worden waarom dit verhaal niet klopt. Helaas hebben we sindsdien niks meer van de softwaregigant gehoord dus blijft het weer speculeren.

Reacties (0)